Welkom bij de Club

Gewoon altijd op de hoogte

Het zijn turbulente tijden, zeker in de luchtvaartsector en de reiswereld. Als lid heb je elke dag ongelimiteerd toegang tot al het nieuws op Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl. Dat is inclusief premium nieuwsartikelen. Wij staan altijd vooraan om nieuws te kunnen bieden over airlines, innovaties in vliegtuigtechnologie en luchthavens. Maar ook over prominenten,  interessante bestemmingen, inspirerende reisverslagen en meer.

Twee maanden gratis membership

Of je nu basis of premium kiest, als nieuw lid krijg je tijdelijk twee maanden gratis. Deze actie loopt tot 30 juni, daarna geldt weer een maandbedrag van € 4,- voor basis membership en € 7,- voor premium membership. Dus regel het hier gewoon even en je hebt onbeperkt toegang tot al het dagelijks nieuws.

basis membership

 

 

Geen betaalcodes, minder reclame

Voor gratis bezoekers geldt een betaalcode op premium artikelen, simpelweg omdat onze gespecialiseerde redacteuren hier extra veel tijd en moeite in steken. Als lid krijg geen enkele betaalcode voor artikelen meer. Dus direct door naar het nieuws waar je meer van wil weten. En omdat je een steentje bijdraagt aan Luchtvaartnieuws.nl kunnen wij het ook nog eens met een stuk minder reclamevertoningen op jouw account doen. Dat leest een stuk lekkerder.

Praat mee over belangwekkend nieuws

Wij brengen graag nieuws dat raakt en relevant is. Dat is precies waarom zoveel mensen er iets van vinden of er meer over willen weten. Daarom kan je ook meepraten door de mogelijkheid voor members om reacties en commentaar te geven.

Ontvang de dikke glossy Luchtvaartnieuws Magazine

Voor slechts een paar Euro meer ontvang je elke maand de dikke luchtvaart glossy, het Luchtvaart Magazine (losse verkoop € 8,95). Daarin gaan wij verder dan de bondige online artikelen. Lezers waarderen de speciale themanummers met achtergrondartikelen, uitgebreide verslagen, prachtige fotografie en vormgeving zeer hoog. Een mooi blad om in huis te hebben en vooral: om even in alle rust voor te zitten. Word nu Premium Member en ontvang 12 keer per jaar het Luchtvaart Magazine: op de deurmat én online voor onderweg!

premium membership

 

 

 

 

Copyright Reismedia BV 2021 - Cookieinstellingen