Welkom bij de Club

Gewoon altijd op de hoogte

Het zijn turbulente tijden, zeker in de luchtvaartsector en de reiswereld. Als member heb je elke dag ongelimiteerd toegang tot al het nieuws op Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl. Dat is inclusief premium nieuwsartikelen. Wij staan altijd vooraan om nieuws en achtergronden te kunnen bieden.

Als member ben je altijd verzekerd van de informatie die relevant voor je is. Je betaalt een maandbedrag van slechts €5,- voor Premium Membership. Dus regel het hier gewoon even en je hebt onbeperkt toegang tot al het dagelijks nieuws online en in het digitale magazine.

premium membership

 

 

Geen betaalcodes, minder reclame

Voor bezoekers van de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl geldt een betaalcode op premium artikelen, simpelweg omdat onze gespecialiseerde redacteuren hier extra veel tijd en moeite in steken. Als Member krijg je geen enkele betaalcode voor artikelen meer. Dus direct door naar het nieuws waar je meer van wil weten. En omdat je een steentje bijdraagt kunnen wij het ook nog eens doen met een stuk minder reclamevertoningen op jouw account. Dat leest een stuk rustiger.

Praat mee over belangwekkend nieuws

Wij brengen graag nieuws dat raakt en relevant is. Dat is precies waarom zoveel mensen er iets van vinden of er meer over willen weten. Daarom kan je ook meepraten door de mogelijkheid voor members om reacties en commentaar te geven.

Ontvang de dikke glossy Luchtvaartnieuws Magazine

Voor slechts een paar Euro meer ontvang je elke maand de dikke luchtvaart glossy, het Luchtvaart Magazine (losse verkoop € 9,95). Daarin gaan wij verder dan de bondige online artikelen. Lezers waarderen de speciale themanummers met achtergrondartikelen, uitgebreide verslagen, prachtige fotografie en vormgeving zeer hoog. Een mooi blad om in huis te hebben en vooral: om even in alle rust voor te zitten. Word nu Gold Member en ontvang 12 keer per jaar het Luchtvaart Magazine: op de deurmat én online voor onderweg!

premium membership

 

 

Luchtvaartnieuws Lidmaatschap

Als zelfstandige uitgever staan we garant voor dagelijks online nieuws op Luchtvaartnieuws.nl en achtergronden in ons Luchtvaartnieuws magazine, al ruim 20 jaar. Nieuws en achtergronden die ertoe doen. Dit kan mede dankzij de inbreng van onze abonnees die een belangrijke en direct bijdragen leveren aan de mogelijkheden om ons redactieteam en onze media te laten groeien. Hoe meer leden, des te relevanter en uitgebreider we kunnen zijn.

Als Luchtvaartnieuws Begunstiger:

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig! Hetgeen wat wij u nu vragen voelt een beetje ongemakkelijk, maar is ongelofelijk belangrijk om onafhankelijk ons werk te kunnen doen.
Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring verder te verbeteren!

Hecht je belang aan de dit medium? Doneer eenmalig.

Supporter

 

 

 

 

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen