Insel Air: Curaçao - Charlotte, 7 april 2012

18 mei 2012

Vroeg in de ochtend naar Hato vertrokken en tot eigen verbazing was de inchekbalie van Insel Air al open. Het inchecken ging vlot. De vier en een half uur durende vlucht (7I 913) vertrok op tijd en vond plaats met een Insel Air Aruba MD-82 (PJ-MDD).

De cabine oogt wat oud van binnen en je ziet overal nog het logo van de vorige maatschappij Alitalia. Het toestel was tot op de laatste plaats bezet, iets wat me meteen opviel. Charlotte lijkt toch een succesvolle lijn te zijn van Insel.

Zodra we de lucht in waren begon het cabinepersoneel gelijk met het uitdelen van een drankje, waarna later een licht ontbijt volgde. Verder op deze vlucht geen noemenswaardige gebeurtenissen.

Al met al een prettige ervaring met Insel Air. En voor de twijfelaars, Charlotte en omstreken is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Rapportcijfer: 8

J.


Nu eerste half jaar gratis

...in deze december feestmaand benadrukken we graag hoe essentieel het is om u van betrouwbare berichtgeving over de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie te voorzien. Dat doen we al bijna 22 jaar lang, 24/7. Help ons om dit te kunnen blijven doen door middel van een bescheiden bijdrage. Word nu member en ontvang het eerst halfjaar gratis toegang tot onze websites en tevens ontvangt u 12 maal per jaar het dikke en bekroonde Luchtvaartnieuws Magazine.

Na het eerste jaar leest u Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl en Luchtvaartnieuws Magazine al vanaf €5 per maand.

Klik hier om member te worden. Of steun ons eenmalig als begunstiger

 

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen