TQ3 introduceert boekingsservice volgens zelfbedieningsconcept

26 november 2004 - 1:00
DRIEBERGEN - Het zakelijke reisbureau TQ3 heeft een nieuwe website geopend waarop reizigers eenvoudig hun eigen reis kunnen samenstellen. De boekingsservice met de naam TQ3 Direct biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag vliegreizen en hotels te boeken. Ook het huren van auto's en het afsluiten van een reisverzekering is op de nieuwe website mogelijk.

Volgens het reisbureau zijn er via TQ3 Direct meer dan 45.000 hotels wereldwijd boekbaar. Bovendien kan er met behulp van de database op ruim zevenduizend locaties een auto worden gehuurd. De nieuwe boekingsservice vergelijkt de tarieven van zowel de low cost carriers als de tradionele luchtvaartmaatschappijen. Daarmee richt TQ3 zich naast de zakenreiziger ook op passagiers die om niet-zakelijke redenen op reis gaan.

Bezoekers hebben de mogelijkheid op de website een eigen profiel aan te maken. Persoonlijke gegevens hoeven op die manier niet bij iedere boeking opnieuw te worden ingevuld.

TQ3 brengt voor het reserveren van een hotelovernachting of het huren van een auto via de website geen extra kosten in rekening.



Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen