Delta deze zomer achttien keer per dag vanaf Schiphol

4 april 2013 - 19:12

ATLANTA - Delta Air Lines breidt dit zomerseizoen het aantal vluchten vanaf Schiphol naar bestemmingen in de Verenigde Staten uit. In totaal vliegt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij achttien keer per dag naar in totaal acht bestemmingen. Delta voert de vluchten uit in een joint-venture met Air France-KLM.

Inclusief extra zomerlijndiensten vliegt Delta onder andere drie keer per dag naar Atlanta, twee keer per dag naar Boston, drie keer per dag naar Minneapolis-St Paul, vier keer per dag naar Detroit en twee keer per dag naar Seattle. Vanaf 17 mei wordt een tweede dagelijkse vlucht naar New York-JFK aan de dienstregeling toegevoegd.

Andere bestemmingen waarop Delta vliegt zijn Portland en Newark. De vluchtuitvoering naar Memphis in Tennessee is na het vorige zomerseizoen komen te vervallen en wordt deze zomer niet hervat.

Delta investeert intussen aan de verbetering van producten en diensten op de grond en in de lucht. Een van die investeringen betreft de nieuwe, 1,4 miljard kostende Terminal 4 op New York-JFK, die op 24 mei in gebruik wordt genomen. Het gaat om een van de grootste terminals van de Verenigde Staten.

De Delta Sky Club in Terminal 4 is voorzien van een zogeheten Sky Deck: een buitenterras dat uitzicht biedt op de start- en landingsbanen. Daarnaast zal in de terminal een uitgebreid aanbod van winkels en restaurants te vinden zijn.

Van onze redactie

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen