Galileo tekent vijfjarige 'full content overeenkomst' met Gulf Air

20 november 2006 - 1:00
HOOFDDORP - Galileo, het Global Distribution System (GDS) van Travelport, heeft een vernieuwde vijfjarige ‘full content overeenkomst’ met Gulf Air afgesloten. Dankzij deze overeenkomst worden alle gepubliceerde tarieven en boekingsklassen van Gulf Air boekbaar voor reisagenten, corporate klanten en online reisagenten die het Galileo-reserveringssysteem gebruiken.

Gulf Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk van Bahrein en het Sultanaat Oman. De maatschappij beschikt over een vloot van zo’n dertig vliegtuigen waarmee vanuit de thuisbases Muscat en Bahrein naar een groot aantal bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Azië.


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen