begunstiger

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig! Hetgeen wij u nu vragen voelt een beetje ongemakkelijk, maar in deze tijd kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Onze inkomsten verkrijgen we uit onze abonnementen, maar voor een belangrijk deel ook uit advertenties, vacatures, het organiseren van evenementen en het verzorgen van magazines voor derden.

Genoemde categorieën, buiten de abonnementen, liggen de komende maanden nog zo goed als stil als gevolg van de coronacrisis. Juist in deze tijd merken we hoe belangrijk onze content is voor onze lezers. We willen dan ook juist nu onze redactie verder uitbreiden en onze sites en ons magazine blijven vernieuwen.

Als u slechts € 5,- doneert als begunstiger, de prijs van een kop koffie, kunnen wij onze toegevoegde waarde uitbouwen. Vanzelfsprekend kunt u ook abonnee worden vanaf € 0,92 per week mocht u dat nog niet zijn.

Doneer eenmalig € 5,- of meer als u dit kunt missen of word abonnee en profiteer van extra voordelen.

Hoe doneer ik?
Maak een bedrag over naar keuze.

Creditcard - Paypal
https://www.paypal.me/reismedia

iDeal, bank naar keuze - Betaalverzoek
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=EgliBbdhVbzQ2ru825MxOJSMnTQBXDZt

Bankoverschrijving
ING: t.a.v. Reismedia BV
IBAN: NL41 INGB 0004 3295 56
BIC: INGBNL2A
OVV: Luchtvaartnieuws begunstiger

Partnership
Wilt u als persoon of bedrijf partner worden van Luchtvaartnieuws en / of Zakenreisnieuws neemt u dan contact met ons op via klantenservice[at]reismedia.nl. Na uw reactie neemt onze directie contact met u op.

Copyright Reismedia BV 2021 - Cookieinstellingen