Eerste Dreamliner van Arke heet #Dreamcatcher

6 mei 2014 - 0:26

RIJSWIJK - De eerste Boeing 787 Dreamliner van Arkefly krijgt de naam #Dreamcatcher. De naam werd gekozen uit 13.000 inzendingen die de luchtvaartmaatschappij van TUI Nederland via sociale media ontving. De naam #Dreamcatcher (met hashtag) blijft een jaar lang op de romp van de Boeing 787 staan.

Uit de 13.000 inzendingen werd door een jury van TUI afgevaardigden een top vijf bepaald, waarna gestemd kon worden op de meest tot de verbeelding sprekende naam. #Dreamcatcher kwam volgens Arke als overtuigende winnaar uit de bus.

In totaal werden tijdens de actie #nametheplane bijna 10.000 namen aangedragen. Sommige namen werden meerdere keren ingestuurd; degene die als eerste de naam instuurde, dong mee naar de hoofdprijs. Annelies Laarman stuurde als eerste de naam #Dreamcatcher en wint een reis voor twee personen naar Curaçao, met de Dreamliner.

Bijna vierhonderd Arke fans die op een later moment de naam #Dreamcatcher hebben ingezonden, krijgen volgens Arke ook een 'aardigheidje'. Andere populaire namen waren #flywithasmile, #dreambird, #dutchdreamer en #cloudsurfer.

Arke neemt begin volgende maand als allereerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij een Boeing 787 in ontvangst. Vanaf juli vliegt de Dreamliner hoofdzakelijk naar Aruba, Bonaire en Curaçao. De tweede B787 Dreamliner wordt naar verwachting in december 2014 aan de vloot toegevoegd, het derde toestel volgt in maart 2015.

Van onze redactie 


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen