Cambria Suites opent nieuw hotel bij vliegveld Atlanta

7 januari 2007 - 1:00
SILVER SPRING - Cambria Suites, het nieuwe upscale merk van Choice Hotels, opent een nieuw hotel bij Atlanta Hartsfield/Jackson International Airport. Het hotel beschikt over 140 kamers die uitgerust zijn met een flat-screen televisie, cd-speler, koelkast, magnetron en toegang tot breedband internet. Gasten kunnen gebruik maken van een fitnesscentrum, zwembad, bar, winkel en vergaderruimte.

Het hotel ligt niet alleen bij Atlanta Hartsfield/Jackson International Airport, maar ook vlakbij het Georgia International Convention Center. De bouw begint vanaf medio 2007.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen