Samenwerking loyaliteitsprogramma's InterContinental en Varig

19 juli 2005 - 2:00
ATLANTA - De Braziliaanse luchtvaartmaatschappij Varig en de InterContinental Hotels Group gaan samenwerken met hun respectievelijke loyaliteitsprogramma’s Smiles en Priority Club Rewards. Vaste klanten van beide ondernemingen kunnen daarmee miles verdienen en besteden bij elkaars producten.

Vaste klanten van Varig kunnen miles sparen in 3500 InterContinental Hotels. Deelnemers van Priority Club Rewards kunnen tevens hun miles inwisselen voor vliegreizen met de Braziliaanse maatschappij.

Priority Club leden die Varig als hun voorkeursmaatschappij aanwijzen verdienen 2,5 Smiles Miles voor elke bestede dollar in een InterContinental Hotel (waaronder Crowne Plaza en Holiday Inn). Leden verdienen 500 Smiles Miles bij elk verblijf in een hotel van InterContinental.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen