Treinen tussen Gent en Brussel zes weekends omgeleid

26 september 2005 - 2:00
BRUSSEL - De Belgische spoorwegen (NMBS) voeren zes weekeinden lang werkzaamheden uit op het traject tussen Gent en Brussel. Tussen Gent-Sint-Pieters en Denderleeuw worden op twee plaatsen de wissels vernieuwd terwijl in Oordegem twee oude bruggen over de spoorlijn worden afgebroken. In diezelfde periode krijgen nog 6 bruggen op dat traject een grondige onderhoudsbeurt, meldt de NMBS. Die werkzaamheden worden uitgevoerd in de weekendeinden van 24-25 september tot en met het weekend 15-16 oktober en de weekends van 5-6 en 12-13 november.

De treinen van de IC-verbindingen Oostende-Eupen en Knokke/Blankenberge-Gent en de Thalystreinen van en naar Oostende rijden dan om via Aalst en zijn daardoor in beide richtingen 10 tot 12 minuten langer onderweg.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen