Start-up Fly Salone gooit handdoek in de ring

29 maart 2016 - 9:07 | Door: 
onze redactie

LONDEN - De nieuwe luchtvaartmaatschappij Fly Salone uit Sierra Leone is failliet. Het bedrijf werd enkele maanden geleden opgericht op vluchten uit te voeren tussen Afrika en Londen, maar moet haar plannen nu al opgeven, zo meldt de jonge airline.

Sinds december 2015 werd twee keer per week gevlogen tussen Freetown en Londen Gatwick, met een gehuurde Boeing 757 van Icelandair. De oprichters wilden met de start-up vluchten tussen beide landen een impuls geven. Na de uitbraak van ebola schortten verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen vluchten naar Sierra Leone op.

In een statement op de website biedt Fly Salone excuses aan richting haar passagiers. Wie met een creditcard geboekt heeft moet proberen het geld bij de creditcardmaatschappij terug te halen, voor andere reizigers zoekt Fly Salone een oplossing.
 


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen