British Airways trakteert reizigers op lokale specialiteiten

British Airways roast
24 augustus 2021 - 9:17 | Door: 
onze redactie
| Foto: British Airways

LONDEN - Passagiers in Business en First Class op verre vluchten van British Airways worden de komende tijd getrakteerd op lokale specialiteiten. Onder de noemer ‘Best of British Menus’ kunnen reizigers in de duurdere klassen kiezen voor typisch Britse grillgerechten. 

In september biedt de menukaart de optie om een Britse roast dinner te kiezen als diner. Dat bestaat uit een 21-dagen gerijpte biefstuk met gebakken aardappeltjes, Yorkshire-pudding, seizoensgroenten, mierikswortelcrème en vleesjus. Op vluchten naar India wordt in plaats daarvan gegrilde kip met groente, gebakken aardappels, bread sauce en jus aangeboden. Als dessert staat een ‘all things botanical’ toetje op de kaart, dat bestaat uit een vlierbessorbet met appelpuree en witte chocolade.  

Met de ‘Best of British Menus’ wil British Airways reizigers laten genieten van een culinaire tour door Groot-Brittannië, waarbij traditionele gerechten worden aangeboden die zijn gemaakt van lokale ingrediënten.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen