Parachutist komt om door ongeval in Teuge

2 april 2023 - 16:31 | Door: 
ANP
| Foto: Pixabay

TEUGE - Een parachutist is zondagmiddag in Teuge om het leven gekomen door een ongeval, meldt de politie. Het gaat om een 49-jarige man uit Utrecht, zegt een politiewoordvoerder tegen het ANP. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Zandenallee in de plaats in de provincie Gelderland. De weg ligt in de buurt van de luchthaven in die plaats, International Airport Teuge.

Het dorp ligt tussen Apeldoorn en Twello en maakt deel uit van de gemeente Voorst. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig en ook luchtvaartspecialisten van de politie zijn op de plek van het ongeval. Ze doen onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, aldus de woordvoerder. "Dat gebeurt zorgvuldig en kost tijd."

Op foto's bij Omroep Gelderland is te zien dat de plek van het ongeval met witte schermen is afgezet.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen