TUI fly start vakantievluchten naar Tirana, ook Gazipasa komt terug

TUI staarten
18 oktober 2024 - 10:38 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom
| Foto: TUI

TUI fly vliegt volgend jaar zomer rechtstreeks van Schiphol naar de Albanese hoofdstad Tirana. Dat zegt Manfred Lahey, Head of Product Sun & Beach bij TUI Nederland, tegen Luchtvaartnieuws. Ook het Turkse Gazipasa keert in het zomerseizoen van 2025 terug in de dienstregeling. 

Tirana wordt al met Nederland verbonden door Transavia (vanaf Schiphol) en Wizz Air (vanaf Eindhoven). In de zomerpiek komt TUI fly met eigen vluchten, om aan de groeiende vraag naar vakanties richting het nog relatief onontgonnen Albanië te voldoen.

De eerste vlucht richting Tirana vertrekt eind juni, waarna de stad tot eind augustus wordt aangevlogen.

Gazipasa terug
Ook het Turkse Gazipasa keert in het zomerseizoen terug in de dienstregeling. De luchthaven is met name bedoeld om vakantiegangers naar de stranden van Alanya te vervoeren. Gazipasa ligt op circa drie kwartier rijden en biedt kortere reisafstanden ten opzichte van de luchthaven van Antalya.

Richting beide bestemmingen worden vooral pakketreizen aangeboden, maar TUI fly verkoopt ook losse tickets op de routes. Zowel Tirana als Gazipasa werden in het verleden al door TUI fly aangevlogen.
 

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen