Emirates introduceert speciaal NBA-kleurenschema op Airbus A380

Emirates A380 NBA
18 oktober 2024 - 14:43 | Door: 
onze redactie
| Foto: Emirates

Emirates voorziet één van haar Airbus A380’s van een speciaal NBA-kleurenschema. Daarmee promoot de luchtvaartmaatschappij haar commerciële samenwerking met de National Basketball Association, de Amerikaanse organisator van de grootste basketbalcompetitie ter wereld. De A380 heeft dezelfde kleuren als het NBA-logo.

Op vluchten naar de VS en Canada, gaat Emirates tussen 1 november en 17 december ook een speciale service aan boord aanbieden, zoals ‘sport-geïnspireerde’ maaltijden en drankjes in alle reisklassen. Tijdens die periode wordt namelijk de Emirates NBA Cup georganiseerd. Via de entertainmentschermen aan boord zendt de maatschappij een deel van de wedstrijden live uit.

Hoewel de speciale NBA-Airbus A380 (registratie A6-EOD) aanvankelijk vooral naar Noord-Amerika zal worden ingezet, is de kans groot dat dit toestel uiteindelijk ook naar Schiphol komt. Vanaf eind volgende week zet Emirates weer tweemaal per dag een A380 in naar Nederland in plaats van eenmaal per dag. Op de derde dagelijkse vlucht blijft de kleinere Boeing 777-300ER dienstdoen.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen