Welcome Air herstart vluchten van Rotterdam naar Innsbruck

9 september 2004 - 2:00
ROTTERDAM - Vanaf 18 december herstart het Oostenrijkse Welcome Air de vluchten van Rotterdam naar Innsbruck. Tot en met eind maart 2005 zal Welcome Air elke vrijdag, zaterdag en zondag vluchten uitvoeren. Als enige luchtvaartmaatschappij biedt Welcome Air rechtstreekse vluchten aan vanuit Rotterdam naar de Oostenrijkse sneeuw.

Passagiers mogen per persoon één set ski-uitrusting gratis worden meegenomen welke mag bestaan uit één paar ski’s (of één snowboard), één paar schoenen en één paar skistokken. Een retourvlucht van Rotterdam naar Innsbruck is verkrijgbaar vanaf 219 euro, te boeken via Air Agencies Holland of een reisagent.

Welcome Air is de derde ‘homecarrier’ van Innsbruck en een dochter van Tyrol Air Ambulance. De vluchten worden uitgevoerd met een Dornier 328 welke plaats biedt aan 31 passagiers. De agent voor Welcome Air in Nederland is Air Agencies Holland.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen