GOL voert eerste internationale lijndienst uit

24 december 2004 - 1:00
SAO PAULO - De Braziliaanse low cost carrier GOL heeft deze week de eerste internationale lijndienst uitgevoerd naar Buenos Aires. De maatschappij vliegt voortaan twee keer per dag tussen Sao Paulo en de Argentijnse hoofdstad. GOL heeft een netwerk met 36 binnenlandse bestemmingen.

Alle vluchten worden uitgevoerd met Boeing 737’s. De toestellen vertrekken dagelijks om 10.20 uur en 20.45 vanaf Sao Paulo Guarulhos. De vluchten naar Brazilië; vertrekken om 5.50 uur en 16.30 uur vanaf Buenos Aires Aeropuerto Ezeiza. GOL is de enige in Zuid-Amerika opererende lagekostenmaatschappij.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen