Air Canada introduceert Club Class op lijndienst naar Toronto

24 maart 2005 - 1:00
AMSTERDAM - Air Canada introduceert op haar dagelijkse lijndienst tussen Amsterdam en Toronto haar nieuwe Air Canada Club Class. Tussen 17 juni en 9 oktober, de periode waarin dienst wordt uitgevoerd, kunnen passagiers gebruik maken van de Club Class, waarin zij ondermeer bredere stoelen, meer beenruimte en een verbeterde maaltijdservice hebben dan in Economy Class.

Air Canada vliegt de route met een Boeing 767. De nieuwe Club Class in het toestel biedt passagiers ondermeer een luxe brede stoel, een stoelafstand van bijna een meter en maaltijden en drankjes op Executive Class niveau. Ook krijgen passagiers toegang tot de Business Class lounge op Schiphol en tot de Maple Leaf lounges in Canada. Ook is er een aparte incheckbalie voor Air Canada Club passagiers.

Bij een Club Class ticket mogen ook drie stuks handbagage worden meegenomen. Voor ruimbagage geldt dat twee stuks bagage mogen worden meegenomen die per stuk niet meer dan 32 kilo wegen. Club Class passagiers verdienen met hun ticket tevens 125% frequent flyer miles.





Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen