Amerikaanse binnenlandse vluchten steeds punctueler

8 juli 2005 - 2:00
WASHINGTON - Binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten zijn minder vaak vertraagd en worden minder vaak geannuleerd. Dat blijkt uit een rapportage van het Amerikaanse ministerie van Transport. Het rapport vergeleek de resultaten van twintig grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen over de maanden mei en april van dit jaar, evenals met de cijfers van mei 2004.

Afgelopen mei arriveerde 83,7 procent van de vluchten volgens schema. De maand ervoor was dat 0,3 procentpunt minder en in mei 2004 kwam slechts 77,6 procent van de vluchten op tijd aan. Van het totaal aantal vluchten werd in mei 0,9 procent geannuleerd, na 1,3 procent in april en 1,7 procent vorig jaar.

Het ‘’, dat tevens ontwikkelingen in consumentenklachten onderzoekt, staat ook op het internet.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen