United Airlines biedt 600 cabinepersoneelsleden een arbeidscontract

11 juli 2005 - 2:00
CHICAGO - United Airlines biedt 600 medewerkers een nieuw contract aan, dit bevestigde een woordvoerder van de maatschappij in Nederland tegenover Luchtvaartnieuws / Zakenreisnieuws. Het gaat hierbij om personeelsleden die op langdurig verlof zijn. In de loop van 2005 worden er nog eens 850 extra cabinepersoneelsleden teruggeroepen van verlof om aan de toenemende vraag te helpen voldoen.

Voor de aanslagen van september 2001 had United ongeveer 21.000 personeelsleden van deze beroepsgroep in actieve dienst. Na de aanslagen is dit aantal op verschillende wijzen verlaagd naar 17.000.

De eerste 600 personeelsleden stappen begin augustus weer aan boord om hun werk op te pakken.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen