Meer vluchten tussen Zuid-Korea en Japan

9 maart 2006 - 1:00
SEOEL - Het aantal vluchten tussen Zuid-Korea en Japan wordt gedurende de eerste helft van dit jaar uitgebreid. Dat is het resultaat van een bijeenkomst van regeringsvertegenwoordigers van beide landen. Korean Air biedt veertig vluchten per week van Korea naar Japan, terwijl Asiana 43 keer per week tussen beide landen mag vliegen.

Het aantal vluchten tussen Seoel en Fukuoka groeit van 21 naar 32 vluchten per week. Vanuit deze Japanse stad vinden negen wekelijkse vluchten plaats naar het Koreaanse eiland Jeju. Dat zijn er nu nog slechts drie vluchten per week.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen