LONDEN - Virgin Atlantic biedt Upper Class passagiers tot 6 juni 2006 een speciaal menu aan. Dit menu bestaat uit verse Britse producten. Zo kan de reiziger als voorgerecht een salade met Schotse zalm bestellen. Als hoofdgerecht heeft men onder meer de keus uit ‘Porky White’ Surrey worsten en als nagerecht kan men genieten van rabarber met vanille-ijs.
Volgens Sir Richard Branson, CEO van Virgin Atlantic, kan de maatschappij met het nieuwe menu Britse producenten en leveranciers ondersteunen en het gebruik van biologische producten verder uitbreiden.
In 2003 heeft Virgin Atlantic de Upper Class Suite geopend. In deze suite kunnen passagiers tegenover elkaar hum maaltijd eten. Daarnaast bestaat de suite uit een bed en een privé-bar.
Volgens Sir Richard Branson, CEO van Virgin Atlantic, kan de maatschappij met het nieuwe menu Britse producenten en leveranciers ondersteunen en het gebruik van biologische producten verder uitbreiden.
In 2003 heeft Virgin Atlantic de Upper Class Suite geopend. In deze suite kunnen passagiers tegenover elkaar hum maaltijd eten. Daarnaast bestaat de suite uit een bed en een privé-bar.