American Airlines start codeshare met Royal Jordanian

22 december 2006 - 1:00
FORT WORTH - American Airlines en Royal Jordanian Airlines starten eind maart 2007 een codeshare samenwerking. Door de samenwerking plaatst Royal Jordanian haar vluchtnummer op binnenlandse vluchten van American vanaf de hubs in New York en Chicago. Op haar beurt plaatst American haar vluchtnummer op vlucht van Royal Jordanian naar Amman vanaf New York, Chicago, Londen, Parijs en Frankfurt.

Ook mag American haar vluchtcode plaatsen op vluchten van Amman naar Aqaba en Dubai. De codeshare komt aan de vooravond van de toetreding door Royal Jordanian aan de Oneworld alliantie, waar ook American Airlines lid van is.

De codeshare samenwerking moet nog goedgekeurd worden door het Amerikaanse ministerie van Transport.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen