SAS in 2007 ook vanaf Stockholm naar Beijing

5 september 2006 - 2:00
STOCKHOLM - Scandinavian Airlines (SAS) opent in het voorjaar van 2007 een nieuwe lijndienst van Stockholm Arlanda naar de Chinese hoofdstad Beijing. Op de route zal vier keer per week worden gevlogen met een Airbus A340-300, zo maakte SAS bekend. De Scandinavische luchtvaartmaatschappij vliegt nu ook al vanaf Kopenhagen naar Beijing en Shanghai.

Beijing is na New York en Chicago de derde intercontinentale bestemming waarop SAS vliegt vanuit Stockholm. De vluchten op de route Stockholm-Beijing gaan bij het begin van de nieuwe zomerdienstregeling in april 2007 van start.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen