Martinair biedt ook Comfort Class op kortere vluchten

5 september 2006 - 2:00
SCHIPHOL - Martinair biedt vanaf 29 oktober ook een Comfort Class service op vluchten binnen Europa en naar Egypte. Tot nu toe was deze service uitsluitend beschikbaar op intercontinentale vluchten van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Passagiers in de Comfort Class hebben tien procent meer beenruimte, ontvangen een gratis oortelefoon en krijgen een gratis extra drankje aangeboden tijdens lunch of diner.

Martinair introduceerde op 1 november 2005 de Comfort Class op intercontinentale routes. De upgrade naar Comfort Class wordt op lange vluchten aangeboden voor 49 euro per persoon per enkele reis. Op de kortere vluchten moet 25 euro per enkele reis worden bijbetaald.

Het boeken van een stoel in de Comfort Class kan via de website van Martinair of op het laatste moment bij de incheckbalie op Schiphol. Upgraden via de site kan alleen als de reis rechtstreeks bij Martinair is geboekt.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen