Bmi staakt lijndienst naar Mumbai wegens technisch probleem

20 oktober 2006 - 2:00
LONDEN - De Britse luchtvaartmaatschappij bmi is vanwege een technisch probleem aan é;é;n van haar Airbus A330-200’s genoodzaakt haar dagelijkse route Londen-Mumbai voorlopig te staken. Het is bmi niet gelukt een geschikt vervangend vliegtuig te vinden voor deze route, zo meldt de maatschappij in een verklaring. Het is nog onzeker hoe lang het vliegtuig uit de running zal zijn.

Met Airbus wordt overlegd over hoe het technisch probleem op te lossen. Het betreft een scheur in een vleugeldeel, dat tijdens een routine-inspectie aan het licht kwam. Bij de andere twee A330's van bmi is dit probleem niet aangetroffen.

Passagiers die bij een bmi een ticket naar Mumbai hebben gereserveerd worden alternatieve reisopties aangeboden.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen