Iceland Express twee keer per week van Eindhoven naar Reykjavik

24 oktober 2006 - 2:00
REYKJAVIK - De IJslandse vliegmaatschappij Iceland Express vliegt vanaf juni 2007 twee keer per week van Eindhoven Airport naar de luchthaven Keflavik op IJsland. Alleen vluchten in de zomermaanden juni, juli en augustus staan in de dienstregeling. Dat blijkt uit de dinsdag door Iceland Express openbaar gemaakte zomerdienstregeling. Dinsdagmiddag (24 oktober) is de ticketverkoop voor de nieuwe route gestart.

Iceland Express wil op maandag en vrijdag van IJsland naar Eindhoven en weer terug gaan vliegen. Het goedkoopste retourtarief is 198 euro, inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen.

’s Middags om 15.40 uur wordt vertrokken vanuit Keflavik (de internationale luchthaven van Reykjavik), met een aankomsttijd van 20.50 uur op Eindhoven Airport. De terugvlucht vertrekt om 21.35 uur vanuit Eindhoven, om 22.55 uur in IJsland te arriveren. Andere nieuwe bestemmingen zijn Parijs, Basel, Billund, Oslo en Bergen.

De huidige vloot van Iceland Express bestaat uit drie MD-90’s. De vluchtoperaties worden verzorgd door de Zwitserse carrier Hello, tevens eigenaar van de toestellen. Vanwege de uitbreiding van het routenetwerk wordt een vierde toestel aan de vloot toegevoegd.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen