HELSINKI - Finnair serveert van 13 april tot en met 19 april vetarme maaltijden op haar Europese vluchten. De maatschappij biedt deze 'gezonde' maaltijden aan in het kader van de jaarlijkse Hartweek in Finland. Deze campagne brengt gezond en 'hartvriendelijk' voedsel onder de aandacht. De maaltijden zijn bereid volgens aanbevelingen van de Finse Hartstichting.
De maaltijden zijn vooral 'hartvriendelijk’ te noemen omdat ze vooral die vetten bevatten die door het lichaam gemakkelijk zijn af te breken. De maaltijden bevatten eveneens minder zout, wat wordt gecompenseerd door de extra toevoeging van kruiden en specerijen.
Passagiers in de Business Class van Finnair mogen zich onder meer verheugen op geroosterd lamsvlees met een rode uiensaus, gepureerde aardappels en gestoomde groenten als hoofdgerecht.
Het hoofdgerecht in de Economy Class bestaat uit gestoofde bief met een rode uiensaus, gepureerde aardappels en worteltjes.
De maaltijden zijn vooral 'hartvriendelijk’ te noemen omdat ze vooral die vetten bevatten die door het lichaam gemakkelijk zijn af te breken. De maaltijden bevatten eveneens minder zout, wat wordt gecompenseerd door de extra toevoeging van kruiden en specerijen.
Passagiers in de Business Class van Finnair mogen zich onder meer verheugen op geroosterd lamsvlees met een rode uiensaus, gepureerde aardappels en gestoomde groenten als hoofdgerecht.
Het hoofdgerecht in de Economy Class bestaat uit gestoofde bief met een rode uiensaus, gepureerde aardappels en worteltjes.