'Oranjefans nu al op zoek naar vluchten EK-finale in Wenen'

12 juni 2008 - 2:00
OOSTERHOUT - Oranjefans lijken er nu al rekening mee te houden dat het Nederlands Elftal op 29 juni in Wenen de finale van het EK voetbal speelt. Dat blijkt uit het zoekgedrag op de boekingssite CheapTickets.nl. Sinds de wedstrijd Nederland-Italië (3-0) zoeken tien keer meer Oranjefans dan vóór deze wedstrijd op finalestad Wenen en Bern, waar Oranje de resterende pouleduels afwerkt.

In de zoekmachine van CheapTickets.nl staat vertrek naar Wenen op 29 juni, de finaledag, hoog genoteerd. Vluchten naar Bern op 13 (tegen Frankrijk) en 17 juni (tegen Roemenië) zijn nog meer in trek.

Na de overwinning op Italië hebben maar liefst twaalf keer zoveel mensen gezocht naar vluchten naar Wenen. Ook de data van de eventuele kwart- en halve finales voor Oranje in Basel en Wenen doen het goed.

Het goede resultaat tegen Italië heeft ook invloed op de beschikbaarheid van vluchten naar Wenen en Bern; de laagste tarieven voor de data van de kwart-, halve en finale zijn al volgeboekt. De prijzen voor een ticket naar Bern of Wenen stijgen dan ook behoorlijk. Een vliegticket naar Bern op 17 juni is nu nog verkrijgbaar voor 530 euro en Wenen op 29 juni vanaf 350 euro.

Uitwijken naar vertrekluchthavens buiten Nederland, zoals Brussel of Düsseldorf, kan volgens Cheaptickets.nl goedkopere tickets opleveren.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen