Emirates breidt dit najaar uit in Afrika

24 juli 2009 - 2:00
DUBAI - Emirates breidt komend najaar uit op de Afrikaanse markt. In oktober voegt de luchtvaartmaatschappij met Dubai als thuisbasis twee nieuwe bestemmingen in Afrika toe aan de dienstregeling: Durban in Zuid-Afrika en Luanda in Angola. In totaal vliegt de Arabische carrier op zestien Afrikaanse bestemmingen.

Durban wordt vanaf 1 oktober dagelijks aangevlogen met een Airbus A330-200; naar Luanda vliegt Emirates per 25 oktober drie keer per week met een Boeing 777-300ER.

Durban is na Kaapstad (dagelijks) en Johannesburg (drie keer per dag) de derde Zuid-Afrikaanse bestemming voor Emirates.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen