KNVvL viert honderdste verjaardag tijdens fly-in bij Aviodrome

25 augustus 2007 - 2:00
LELYSTAD - De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) viert in het weekend van 1 en 2 september haar honderdste verjaardag. De vereniging houdt haar feestje tijdens de Giants of History Fly-In bij het Aviodrome op vliegveld Lelystad. De festiviteiten worden opgeluisterd door demonstraties en presentaties van alle takken die de Nederlandse luchtvaart kent.

Tijdens het weekeinde vliegen MLA’s voor en springen parachustisten uit een vliegtuig. Ook is de schaalmodellenvereniging Phantasy in Blue aanwezig. Bezoekers van het Aviodrome kunnen informatie opdoen over onder andere zweefvliegen, ballonvaren en historische luchtvaart.

Leden van de KNVvL krijgen op vertoon van hun ledenpas korting op de toegang. Ook krijgen zij een drankje en een aandenken aangeboden bij de stand van de KNVvL.

Voor meer informatie:


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen