BOC Aviation bevestigt succes van populaire Airbus A330 Freighter

22 februari 2008 - 1:00
SINGAPORE - Leasemaatschappij BOC Aviation heeft een contract met Airbus getekend voor de levering van vijf A330 Freighters. Het is voor het eerst dat het Aziatische bedrijf rechtstreeks bij een fabrikant vrachtvliegtuigen koopt. De overeenkomst werd bezegeld tijdens de eerste editie van de Singapore Airshow. BOC Aviation is het voormalige Singapore Aircraft Leasing Enterprise (SALE), dat de nieuwe naam verkreeg na de overname door de Bank of China.

Topman Robert Martin van BOC Aviation zegt vooral gevallen te zijn voor de vrachtcapaciteit en het bereik van het toestel uit de middencategorie. “We zijn ervan overtuigd dat dit vliegtuig zorgt voor een goed resultaat uit onze investering.”

BOC Aviation heeft enkele tientallen vliegtuigen in het portfolio, met name Airbus A320’s en Boeing 737’s.

Airbus ontving de eerste order voor de A330F in januari 2007. Het Amerikaanse Intrepid tekende toen voor twintig toestellen. De meest recente bestelling dit jaar was van MatlinPatterson, dat zes A330 Freighters kocht.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen