Geen gewonden bij ongeval met Dornier Cirrus Airlines in Mannheim

20 maart 2008 - 1:00
MANNHEIM - Bij een ongeval met een Dornier 328 van het Duitse Cirrus Airlines op de luchthaven van Mannheim zijn woensdag (19 maart) geen gewonden gevallen. Het toestel was afkomstig uit Berlijn en vervoerde drie bemanningsleden en 24 passagiers. De Dornier schoof aan het einde van de baan in het gras en kwam tegen een geluidswal tot stilstand. Alle inzittenden kwamen er zonder noemenswaardige verwondingen vanaf.

De Duitse luchtvaartautoriteiten hebben een onderzoek ingesteld om vast te stellen hoe het propellervliegtuig van de baan geraakt is. Het vliegveld van Mannheim werd na het incident gesloten en gaat donderdag (20 maart) weer open.

Klik voor foto’s van het zwaar beschadigde toestel.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen