Lufthansa biedt premium-passagiers 'fast lane' op Brussels Airport

21 mei 2008 - 2:00
BRUSSEL - Lufthansa-passagiers die business class reizen of ‘frequent flyer’ zijn kunnen vanaf 2 juni op Brussels Airport gebruikmaken van een ‘fast lane-service’. Hiermee verliezen ze minder tijd aan de beveiligingscontrole en bereiken ze sneller de vertrekgate. Lufthansa hoopt hiermee reizigers een belangrijk nieuw element te hebben toegevoegd om de klantenservice in Brussel te verbeteren.

“Met de “Fast Lane”-service willen we onze klanten meer flexibiliteit bieden. De controle van de handbagage duurt soms lang, zeker op drukke momenten”, zegt Dirk Grossmann, General Manager van Lufthansa in België en Luxemburg. Naast Business Class-passagiers kunnen frequent flyers met een ‘HON’- of ‘Senator’-status de fast lane-service gebruiken.

Lufthansa vliegt vanaf Brussel naar Frankfurt, München, Berlijn, Hamburg, Hannover, Neurenberg en Stuttgart. In totaal verzorgt Lufthansa elke week meer dan tweehonderd vluchten tussen Brussel en Duitsland.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen