Mexicaanse regionale luchtvaartmaatschappij Alma failliet

10 november 2008 - 1:00
MEXICO-STAD - De regionale Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Alma de Mexico is failliet. De in 2006 gestarte onderneming heeft de vliegoperaties met onmiddellijke ingang gestaakt. Alma meldt op de eigen website dat het in de problemen is geraakt door de economische crisis, de sterk gestegen brandstofprijs en de devaluatie van de Mexicaanse peso.

Alma de Mexico bood met een vloot van een kleine twintig Bombardier CRJ-toestellen regionale lijndiensten aan in het Latijns-Amerikaanse land. De thuisbasis was gevestigd in Guadalajara.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen