Aviodrome tovert Boeing 747 om tot kerstjumbo

6 december 2008 - 1:00
LELYSTAD - de provincie Flevoland heeft binnenkort een blikvanger in huis. Vanaf zaterdagavond 13 december zet de Aviodrome de Boeing 747 uit de collectie volledig in het licht. De toegang tot zowel het platform als de parkeerplaats zijn op die dag vanaf 18.00 uur gratis.
<table border="0" width="100%">
<tr><td></td>
</tr>
</table>
Het ontstekingsmoment van 's werelds eerste kerstverlichte Boeing 747 zal plaatsvinden om 19:30 uur. De verlichting van de kerstjumbo blijft de daaropvolgende weken branden, waardoor de kerstjumbo van mijlenver nog te bewonderen is.

Wanneer het weer het toestaat zulllen op deze zaterdagavond andere historische vliegtuigen bij de Aviodrome hun motoren starten.

<img src="http://www.aviodrome.nl/kerst.jpg" alt=" © aviodrome"/>


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen