Route Brussel-Amman na jaren weer op het programma

31 maart 2009 - 2:00
BRUSSEL - Royal Jordanian vliegt vanaf woensdag (1 april) voor het eerst in zes jaar weer met passagiersvliegtuigen tussen de Jordaanse hoofdstad Amman en Brussel. Om commerciële redenen liet de maatschappij uit Jordanië in de afgelopen jaren de route naar Brussel links liggen. In september vorig jaar besloot Royal Jordanian dat de tijd rijp was om de lijndienst te hervatten. De verslechterde marktomstandigheden hebben de maatschappij niet op andere gedachten gebracht.


Met ingang van 1 april vliegt Royal Jordanian twee keer per week met een Airbus A319 tussen beide steden. Twee van de drie A319’s in de vloot van het bedrijf zijn uitgerust met een systeem dat mobiele telefonie aan boord mogelijk maakt.

Tot 2003 vloog Royal Jordanian met vliegtuigen van het type Airbus A310 tussen Amman en Brussel. De laatste jaren gebruikte de maatschappij dat toestel wel voor vrachtvluchten naar de Europese hoofdstad.

De nieuwe route wordt door Royal Jordanian op zaterdag en woensdag uitgevoerd.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen