Jetairfly introduceert drie nieuwe lijndiensten vanaf Brussel

28 oktober 2009 - 1:00
BRUSSEL - De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly breidt komend winterseizoen de capaciteit verder uit. Met de lancering van de nieuwe winterdienstregeling, komend weekend, worden drie nieuwe bestemmingen geïntroduceerd vanaf Brussels Airport: Costa Rica, Mombasa en Zanzibar.


Jetairfly vliegt voortaan wekelijks op vrijdag naar de luchthaven van Liberia, in de noordoostelijke regio van Guanacaste, Costa Rica. Vrijdag 30 oktober vertrekt vanaf Brussels Airport de eerste vlucht ooit naar deze bestemming. Op deze vlucht wordt een Boeing 767-300ER met 264 stoelen ingezet. De vlucht vertrekt in Brussel om 07.10 uur en bereikt Costa Rica om 15.45 uur lokale tijd. Op zaterdag 09.50 uur landt de vlucht opnieuw in Brussel.

Terug van weggeweest zijn de bestemmingen Mombasa (Kenia) en Zanzibar (Tanzania). De eerste Jetairfly-vlucht naar deze twee regio's, die populair zijn bij zowel strand- als bij safariliefhebbers, vertrekt zondag (1 november). Het toestel vertrekt om 20.30 uur en landt maandagmorgen 7.30 uur lokale tijd in Zanzibar en om 9.20 uur in Mombasa. Maandagavond 18.00 uur is het toestel weer terug in Brussel.

Vliegtickets voor deze nieuwe bestemmingen zijn verkrijgbaar vanaf 300 euro naar Costa Rica en 195 euro voor Mombasa en Zanzibar (enkele reis).


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen