Londen nieuwe Europese bestemming voor China Airlines

6 januari 2010 - 1:00
SCHIPHOL - China Airlines breidt het routenetwerk in Europa uit met Londen. Vanaf 28 maart vliegt de Taiwanese luchtvaartmaatschappij drie keer per week rechtstreeks van thuisbasis Taipei naar Londen Heathrow. De vluchten worden op dinsdag, donderdag en zondag uitgevoerd met Airbus A340-300’s, zo meldt China Airlines.


Londen is na Amsterdam, Frankfurt en Rome de vijfde Europese bestemming van China Airlines. Vrachtvluchten worden ook uitgevoerd naar Milaan, Luxemburg, Manchester en Praag.

Vanaf Amsterdam vliegt China Airlines dagelijks naar Taipei met een tussenstop in Bangkok. Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 747-400. Amsterdam was de eerste Europese bestemming voor de Taiwanese carrier.

Van onze redactie[/i[


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen