Positief kwartaalresultaat voor British Airways

5 februari 2010 - 1:00
LONDEN - Luchtvaartconcern British Airways (BA) heeft in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar 2009/2010 onverwachts een positief bedrijfsresultaat geboekt van 25 miljoen pond sterling (29 miljoen euro). Dat maakte het bedrijf, dat dit jaar fuseert met het Spaanse Iberia, vrijdag (5 februari) bekend.

Een jaar eerder leed het bedrijf nog een operationeel verlies van 51 miljoen pond (59 miljoen euro). BA wist de kosten met ruim 10 procent terug te dringen. De omzet daalde met 13 procent. Desondanks zal het bedrijf over het hele boekjaar naar verwachting een recordverlies boeken.




(c) ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen