Finnair verlengt route naar Singapore door codeshare met Qantas

18 januari 2011 - 18:27

HELSINKI - Finnair zet verder in op passagiers die naar 'down under' willen vliegen. De Finse maatschappij heeft een codeshare-overeenkomst gesloten met Qantas, om reizigers te vervoeren tussen Singapore en Australië. Finnair start 30 mei een dagelijkse vlucht tussen Helsinki en Singapore. Vanaf daar biedt Qantas aansluitingen aan naar Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide en Sydney.

Overstappen van Finnair op Qantas kan al eerder dan mei. Vanaf februari kunnen Finnair-passagiers met bestemming Sydney in Bangkok op een vliegtuig van Qantas overstappen. De vluchten van Qantas tussen de Aziatische steden en Australië worden ook onder vluchtnummer van Finnair gevlogen.

Finnair en Qantas zijn beiden lid van de oneworld-alliantie. Met een andere alliantiegenoot, Cathay Pacific, sloot Finnair eerder al een codeshare-overeenkomst. Binnen die samenwerking stappen reizigers in Hongkong over op vluchten van Cathay naar Australië.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen