Mladic geland op Rotterdam The Hague Airport

31 mei 2011 - 21:54

ROTTERDAM - Een Falcon 50 van de Servische regering met aan boord de van oorlogsmisdaden verdachte Bosnisch-Servische oud-generaal Ratko Mladic is dinsdagavond geland op Rotterdam The Hague Airport. Van daar zal hij naar de Scheveningse gevangenis worden gebracht en worden overgedragen aan het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag.

Daar zal de 69-jarige terechtstaan wegens volkerenmoord, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden. Hij werd dinsdag in de namiddag op het vliegtuig gezet naar Nederland vanaf het vliegveld van Belgrado.

(c) ANP


De Falcon 50 van de Servische regering met aan boord Ratko Mladic landde dinsdagavond op Rotterdam The Hague Airport. Foto: Gijs Dubbeldam


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen