NLR houdt tweede editie helikopter veiligheidsdag

10 september 2011 - 12:27

AMSTERDAM - Het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) houdt op vrijdag 30 september 2011 de tweede helikopter veiligheidsdag. Dit jaar is het onderwerp 'Ongevalonderzoek, gevolgtrekking en kennisdeling'. Volgens het NLR heeft de dag als doel belanghebbenden bij elkaar te brengen om kennis en ervaringen uit te wisselen en zodoende samen de helikopterveiligheid verder te versterken.

Sprekers zijn onder meer Gijsbert Vogelaar (Onderzoeksraad Voor Veiligheid), Tjeerd Tiedemann en Miriam Prins (Korps landelijke politiediensten), Michael Zwartelé (Heli Holland) en René Zethof  van Inspectie Verkeer en Waterstaat. De dag eindigt met een paneldiscussie.

Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 75. Aanmelden kan tot 16 september door een e-mail met daarin naam, nummer van geldig legitimatiebewijs en indien van toepassing bedrijfsnaam en functie te sturen naar [email protected] of [email protected]. Gasten moeten bij binnenkomst hun legitimatiebewijs tonen.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen