Atlanta Airport heeft de beste service in de VS

30 januari 2013 - 1:00

NEW YORK - Atlanta Hartsfield Airport, de grootste luchthaven ter wereld, heeft volgens een woensdag gepubliceerde peiling de beste service en voorzieningen in de Verenigde Staten. Ook op het punt van zakenreizen en verbindingen scoort Atlanta hoog.

De peiling is gehouden onder 930 reisspecialisten in de VS, door Travel Leaders Group, die vroeg naar de beste airports in de VS op het gebied van zakenreizen, connectivity, voorzieningen, service en activiteiten voor kinderen. “De grote luchthavens hebben de afgelopen tien jaar een transformatie ondergaan om in te spelen op de extra tijd die reizigers er doorbrengen”, zei de directeur van de Travel Leaders Group, Barry Liben, in een verklaring, “overal zijn meer voorzieningen gekomen voor reizigers.”

Minneapolis/St. Paul, Chicago O’Hare en Dallas/Fort Worth kregen hoge waardering voor hun restaurants en service aan zakenreizigers.

O’Hare staat daarentegen onderaan als het gaat om connectivity. Volgens de meerderheid van de experts moeten reizigers Chicago vermijden als ze een goede overstapverbinding zoeken en dit geldt ook voor alle drie de luchthavensvan New York: JFK, LaGuardia and Newark.

Van onze redactie




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen