Record orders General Electric

19 juli 2013 - 15:44

FAIRFIELD - Het industrieconcern General Electric (GE) heeft zijn orderontvangst aan het einde van het tweede kwartaal zien stijgen tot het recordniveau van 223 miljard dollar (170 miljard euro), geholpen door een sterke groei op de Amerikaanse thuismarkt.

Dat maakte de fabrikant van onder meer vliegtuigmotoren, treinen, krachtcentrales, windturbines en medische apparatuur vrijdag bekend.

GE profiteerde vooral van een sterke vraag naar zijn producten voor de vliegtuigindustrie en de oliesector. Bij die onderdelen steeg de omzet met 9 procent. Zo ontvingen GE en zijn zakenpartners op de Air Show van Parijs in juni voor meer dan 26 miljard dollar aan orders voor vliegtuigmotoren.

(c) ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen