Qatar Airways: Istanbul - Doha, 29 december 2010

5 mei 2011

Na een grote file op weg naar Ataturk luchthaven en na een onverwacht tijdsverlies aan de ingang van de luchthaven, waren we juist op tijd aan de check in balie. Maar aangezien men wat traag was daar duurde het nog eens een extra 20 minuten voor we konden inchecken.

Onze A321 stond al aan de gate klaar en konden na een tweede controle instappen. We werden verwelkomd aan boord van verschillende vriendelijke crew members en vonden op onze stoel een dekentje, kussentje en oortjes. Onze stoelen waren op rij 22 en dat is juist achter de vleugel.

Na een vlotte start kregen we al meteen een maaltijdservice met drank aangeboden. Spijtig genoeg was het vliegtuig verdeeld in 2 zones voor de maaltijdservice ( Rij 8-22 en Rij 23 - 36 ). Aangezien we als laatste aan de beurt waren vreesde ik dat er geen keuze meer zou zijn .

Toen het eindelijk aan ons was kregen we toch nog een keuze tussen kip of rundvlees of vegetarisch. We hebben kip en rund uitgetest en ze smaakten zeer goed moet ik zeggen. Het personeel is tevens zeer vriendelijk en gedurende de hele vlucht werden drankjes altijd voorzien.

Er was spijtig genoeg geen persoonlijk Tv'tjes maar wel LCD'tjes boven een aantal zetels met een aantal filmen draaiende. De vlucht kwam op tijd aan in Doha waar we in bussen moesten overstappen voor de transfervlucht naar Dubai.

Deze vlucht krijgt een 9!

Vluchtgegevens
Maatschappij: Qatar Airways
Vliegtuig: Airbus A321
Datum: Woensdag 29 december 2010
Vluchtnummer: QR483
Vertrek: Istanbul Ataturk
Aankomst: Doha
Zitplaats: 22A
Prijs: 330 euro heen en terugKlasse : Economy

Max

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020