Singapore Airlines: Bangkok - Barcelona, 18 september 2013

23 september 2013

Op 18 september vlogen we weer naar huis (Barcelona, waar ik al 25 jaar woon) met Singapore Airlines via Singapore. De dag van te voren ingecheckt op de website van Singapore Airlines, dit werkt toch echt wel goed. Bij andere airlines ook wel eens gedaan maar niet met hetzelfde resultaat.

Vlucht SQ 979, BKK-SIN werd uitgevoerd met een B777-200LR en we hadden stoelen 38G en H geboekt. Keurig op tijd de lucht in voor een vlucht van 2.5 uur en we kregen meteen de headsets en het eten. Op tijd in Singapore geland om 21:50 uur en Fernando Alonso op een klein half uur gemist, die net was geland voor de F1 race dit weekend in Singapore. Vervolgens moesten we wachten op de aansluitende vlucht. De SQ68 vertrok uit Singapore om 01:10 op 19 september en aankomst in Barcelona stond gepland voor 19 september om 08:30 uur.

Ook hier hadden we stoelen 40C en 40D. Is een prima plaats om te verbijven. De dames waren ook dit keer een goed geoliede machine (zie ik bij Emirates niet) en alles werd uitgevoerd als een team. Op tijd geland en op naar de paspoortcontrole. Meteen er doorheen daar de meeste mensen die uitstappen in Barcelona geen Europeanen zijn en dus redelijk lang in de rij moeten staan (net zoals wij als we in Singapore of Bangkok aan komen).

Naar belt 14 waar de koffers moesten komen en dit duurde toch echt te lang na bijna 14 uur in het vliegtuig te hebben gezeten. Na 45 minuten kwamen de eerste koffers. Gelukkig kon ik mijn koffer redelijk snel van de belt pikken en op naar de taxi en naar huis. Al met al een goede vlucht. Keurig verzorgd tot in het kleinste detail. Tegenover dit product is het prijskaartje dat er aanhangt heel goed!!! Alleen jammer van de bagage afdeling maar dat is uitbesteed en daar kan Singapore Airlines zelf niets aan doen.

Cijfer:9

F. Kroon

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020