Aeroflot / Skynet: Amsterdam - Moskou Sheremetjevo, 8 januari 2004

8 januari 2004
Op vrijdag 8 januari vloog ik met Aeroflot onder vluchtnummer SU 230 van Amsterdam naar Moskou. De vlucht werd uitgevoerd door Skynet. Het inchecken verliep vlot en om ongeveer 13.15 uur vertrokken we, zonder vertraging. Ik vond het jammer dat Skynet deze diensten voor Aeroflot vliegt, ik had graag een reis met Aerflot mee willen maken. De vlucht werd uitgevoerd met een Boeing 737-400.

Eenmaal in de lucht kregen we diverse drankjes aangeboden, zoals koffie en thee, fris, wijn en bier. Als eten kregen we een warme maaltijd, waarbij kon worden gekozen tussen rundvlees of kip, met daarbij rijst en rauwkost.

Ik had als voordeel dat ik bij de nooduitgang zat, waardoor er extra beenruimte was. De cabine in zijn geheel gaf een muffe indruk. De stoelen waren saai grijs en er hing een muffe lucht.

Inflight entertainment ontbrak in zijn geheel, wat ik toch wel een groot minpunt vind op een vlucht van bijna 3,5 uur. Er waren zelfs niet eens televisieschermen aanwezig! Ook werden geen tijdschriften of kranten uitgedeeld. Het enige wat te lezen aan boord was, was een oud, vies inflight magazine, dat pas na lang zoeken in een stoel werd aangetroffen.

Het cabinepersoneel was wel attent en beleefd, maar kwam nogal kil en koeltjes over.

Als cijfer zou ik deze vlucht een 6 willen meegeven.

Door: N.N. (Naam afzender is bekend gemaakt aan de redactie van Luchtvaartnieuws)

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020