Basiq Air: Rotterdam - Dublin, 30 april 2004

30 april 2004
Op 30 April was het zo ver. Ik mocht plaats nemen aan boord van de vlucht HV-5081, een boeing 737-700, met bestemming Dublin. Eerst moest ik natuurlijk wel inchecken op Rotterdam airport, dit verliep allemaal soepel, ik stond minder dan 10 minuten in de rij voor de check-in, en dat voor een (bijna) volle 737.

De facaliteiten op Rotterdam Airport zijn goed te noemen, een sfeervol restaurant op de tussenverdieping en ook in de vertrekhal kan je kiezen uit een ruime keuze aan versnaperingen en dranken. En er is een shop voor wat extra afleiding.

Drukte had ik niet verwacht op Rotterdam maar op het moment dat ik de vertrekhal in kwam was deze bijna helemaal afgeladen. Dit was voor enkele vakantiecharters die tegelijk vertrokken.

Om 12:10 gingen we instappen, Het toestel was schoon en netjes, de stoelzakken zagen er netjes en geordend uit. Na de flightsafety video stegen we precies op tijd op vanaf Rotterdam.

Na het klimmen konden we kiezen of we gebruik wilden maken van de versnaperingen aan boord. De prijzen zijn wel hoog. Ondanks dat, toch een Bertolli broodje genomen die goed te eten was.

De bemanning was vriendelijk en voorzag ons van vluchtinformatie enz.

Na een vlucht van 1 uur en 35 minuten arriveerden we op de luchthaven van Dublin. Daar aangekomen moesten we nog wel 15 minuten wachten op de koffer maar voor de rest is Dublin airport een goede en overzichtelijke luchthaven.

Eindcijfer voor deze Basiq-air vlucht een 7,5

Door: T. Kroon

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020