LOT Polish: Amsterdam - Warschau, 19 juli 2004

19 juli 2004
Maandag 19 juli ben ik met LOT Polish Ailines LO 266 naar Warschau gevlogen. Het toestel was een Embraer 145, een relatief klein toestel. In deze Embraer is het zitcomfort heel behoorlijk, maar tijdens het in en uitstappen werkt de kleine lange ruimte claustrofobisch. Het toestel (de SP-LGN) is zeer geluidsarm tijdens de start en vliegt voor mij als passagier prettig. Jammer alleen dat de nieuwe Embraer 170 vandaag niet was ingezet. Die had ik graag eens geprobeerd.

Gedurende de vlucht wordt gratis ontbijt met drinken en koffie geserveerd. Omdat ik zeer regelmatig met de LOT vlieg is dit nooit echt verrassend en niet echt smakelijk, maar dat ligt aan mijzelf. Het kleine Campina toetje is wel lekker.

Ik vind de aankomst in de normale terminal te Warschau wel prettig, maar ik kan tijdens de vlucht eigelijk weinig meerwaarde ontdekken ten opzichte van de nieuwe low cost maatschappij Sky Europe. Op de luchthaven in Warschau is het inchecken voor een LOT vlucht
altijd uitstekend geregeld.

Een goede vlucht zoals vaak met de LOT. Mijn cijfer: 7

G.J. DekkerReageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020